نوشته شده توسط : پویا عماد
زبان تِلُگو یا تلوگو (తెలుగు - Telugu )
 یکی از زبان‌های دراویدی است. بر اساس سرشماری ۲۰۰۱ تلگویی با ۷۴ میلیون گویشور سومین زبان بومی پرشمار در هند و پانزدهمین زبان پر گویشور در جهان است.
زبان تلگو به طور عمده در ایالت آندراپرادش واقع در جنوب شرقی هند تکلم می‌شود. این زبان، گسترده ترین زبان از میان چهار زبان مهم دراویدی در جنوب هند محسوب می‌شود. در قانون اساسی هند، هریک از این چهار زبان به عنوان یک زبان ایالتی به رسمیت شناخته شده‌است. الفبای تلگویی شباهت بسیار زیادی با زبان کنری دارد که هر دو از خط «گرانتا» نشأت گرفته‌اند که خود در قرن پنجم میلادی در هند پدیدار شد.


:: بازدید از این مطلب : 221
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 17 ارديبهشت 1394 | نظرات ()
نوشته شده توسط : پویا عماد

زبان سادری  

شاخه‌ای از زبان پراکریت و خواهر زبان‌های میتهیلی، اوریه و بنگالی است. سادری در االت‌های جارکند، بیهار، اوریسا و بنگال غربی در هندوستان و در بخش‌هایی از بنگلادش گویشورانی دارد. در جارکند، سادری نقش یک زبان میانجی را دارد.

زبان میتهیلی

(मैथिली, মৈথিলী, Maithilī) زبان باشندگان دومنطقهٔ میتهیلای نپال و میتهیلای هندوستان می‌باشد. این دو منطقه در برگیرندهٔ بخش‌هایی از ایالت‌های بیهار، جارکند و بنگال غربی در هند و جنوب خاوری نپال می‌باشد. در نپال، میتهیلی دومین زبان پرگویشور می‌باشد.

میتهیلی یک زبان هندوآریایی است و در شاخهٔ خاوری این زبان‌ها جای‌دارد. نام این زبان از نام میتهیلا که یک سرزمین باستانی بوده مشتق شده‌است. همچنین میتهیلی یکی از نام‌های سیتا -چهرهٔ سرشناس اسطوره‌های هندو- است.

اوریه (ଓଡ଼ିଆ oṛiā)

 به طور رسمی اودیه تلفظ می‌شود یکی از زبان‌های هندوآریایی هندوستان است. خاستگاه این زبان ایالت اوریسا است، ولی در بخش‌هایی از بنگال غربی، جارکند، چتیسگر و آندرا پرادش نیز گویشورانی دارد. این زبان یکی از چندین زبان رسمی کشور هند است، در اوریسا زبان رسمی و در جارکند دومین زبان رسمی شمرده‌می‌شود.

پیدایش ادبیات اوریه‌ای به سدهٔ چهاردهم میلادی بازمی‌گردد.

 


برچسب ها: ترجمه متون انگلیسی | سایت ترجمه انگلیسی به فارسی | ترجمه متن فارسی به انگلیسی

 



:: بازدید از این مطلب : 237
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 17 ارديبهشت 1394 | نظرات ()
نوشته شده توسط : پویا عماد

 

  بازاریابی در مفهوم کلی به معنای یافتن مارکت یا بازار است و این یعنی پیدا کردن مشتری!

بازاریابی اینترنتی

 بازاریابی به شیوه سنتی از سالهای بسیار دور مرسوم بوده است اما در دهه 90 واژه بازاریابی اینترنتی بسیار شنیده می شود. 

این نوع بازاریابی با هدف همان روش سنتی روی کار آمد منتها به شیوه آنلاین.
درحقیقت از زمانی که اینترنت فراگیر شد و اغلب مردم برای رفع نیازهای خود به اینترنت رو آوردند این ذهنیت برای صاحبان تجارت به وجود آمد که باید روشی برای جذب مارکت اینترنتی ایجاد شود واین روش به مرور بازاریابی اینترنتی نامگذاری شد. بنابراین دراین روش از بستر اینترنت، برای تبلیغات ، فروش و خدمات استفاده می شود.
 

مزایای روش بازاریابی اینترنتی به بازاریابی سنتی:

- از مهمترین مزایای روش بازاریابی اینترنتی با توجه به نامحدود بودن کاربران اینترنت  جذب مشتری جهانی است . 

- هزینه های این روش نسبت به تبلیغات بسیار پایین تر است و در حقیقت مقرون به صرفه تراست .

- امکان مطرح شدن به عنوان توزیع کننده یک محصول خاص 

- اگر این روش هوشمندانه انجام شود می تواند به ارتقای جایگاه شما در فضای مجازی کمک کند .

- مبادلات تجاری درحداقل زمان ( صرفه جویی در زمان)

- امکان انتخابهای متعدد برای شرکتها و صاحبان مشاغل

 

  معایب بازاریابی اینترنتی:

- با توجه به مشکلات اینترنت در کشورهایی همچون کشور ما گاهی امکان عرضه محصول و خدمات با مشکل روبه روخواهد شد . 

- به دلیل اینکه امکان دیده شدن محصول از نزدیک وجود ندارد شاید به گونه ای در خریدار تردید ایجاد شود .

- ایجاد نگرانی درخریدار نسبت به وارد کردن اطلاعات شخصی خود در هنگام خرید آنلاین

 

  مدلهای بازاریابی اینترنتی :

B2B  یا business to business
B2C یا  businessto consumer

بازاریابی اینترنتی

 

 

 

 مفاهیم بازاریابی اینترنتی:

افرادیکه می خواهند پا به این عرصه بگذارند باید با یک سری از مفاهیم آشنایی داشته باشند از جمله:

-مارکت ( market )  به مفهوم بازار و درواقع جایی که عر��ه و تقاضا انجام میشود.

-تارگت یا هدف به آن قسمتی از بازار گفته می شود که بازاریابی روی آن تمرکز کردهاست.

-مصرف کننده یا consumer  همانطور که از نامش پیداست کسی است که خدمات یا محصول را استفاده می کند.

-خدمات یا سرویسها آندسته از محصولاتی هستند که برای مشتری قابل لمس نیستند امانیازها  و خواسته هایش را برطرف می کنند.

-کالا یا اصطلاحا  Goods همان محصولاتی هستند که برای رفع نیاز مشتری بهصورت ملموس عرضه می شود.

-  واژه 4P  در بین متخصصان این حرفه بسیار کاربرد دارد ودر برگیرنده 4 تا p میباشد : product  یا محصول ،price یا قیمت، place  یا توزیع و promotion یا ترویج . 4p به مارکتینگ میکس ( marketing mix )معروف است.

-متریک همانطور که میتوان از نامش حدس زد یک روش ارزیابی است و برای بررسی برخی جنبه های تجاری کاربرد دارد.

-سیستم مدیریت ارتباط با مشتری که اصطلاحا  CRM گفته می شود و به راهکارهایی که می توان تماس وارتباط با مشتریان را مدیریت کرد گفته می شود.

-کی وردها همان کلمات کلیدی پر کاربردی هستند که برای برقراری  ارتباط باموتورهای جستجو استفاده می شوند و در جستجوی آنلاین کاربرد دارند.

-پرداخت per کلیک  عبارتی است که زیاد شنیده می شود  به این معنا که هزینه‌ تبلیغات براساس کلیک‌های بازدیدکنندگان محاسبه می‌شود

-صفحات لندینگ یا همان landing pages  صفحاتی هستند که کاربر در بدو ورود به وب سایت شما اصطلاحا آنجا فرود می آید و بسیار برای تجارت شما حیاتی است زیرا که شما در یک نگاه کلی می توانید عمده هدف خود را به کاربر برسانید و به گونه ای که او را باشعارهای تبلیغی دلزده نکنید توجه اش رابه خدمات خاص و محصول خود جلب کنید و در واقع برای ماندن در سایت و دیدن سایر صفحات وب سایت در او اعتماد ایجاد کنید.

-سوشال مدیا بحث داغی است که امروزه همه جا صحبت از آن است  و منظور همان بستر آنلاین ارتباط کاربران با هم است که می تواند بسیار برای یک تجارت مفید واقع شود.

 Value PropositionStatement- به معنای ارائه طرح برای برندینگ است .

-بازاریابی ویروسی  همان دهان به دهان گشتن عامیانه  است.

و اما SEO ، واژه ای که امروزه خیلی ها بر آن ادعا دارند و بسیار در بازاریابی اینترنتی پراهمیت است چرا که سئودر واقع بهینه سازی برای موتورهای جستجو ست و شما برای ارائه محصول یا خدمات خودابتدا باید دیده شوید که این امکان با سئو برای شما فراهم میشود . خود  SEO ابزارهاو روشهای مختلف دارد که در مقالات بعدی به آن می پردازیم.

 


برچسب:طراحی سایت شرکتی | طراحی وب سایت حرفه ای | طراحی سایت حرفه ای |ایجاد وب سایت | ساخت وب سایت | طراحی سایت

منبع :بازاریابی اینترنتی چیست؟



:: برچسب‌ها: بازاریابی اینترنتی چیست |شناخت مفاهیم بازاریابی ,
:: بازدید از این مطلب : 275
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 17 ارديبهشت 1394 | نظرات ()
نوشته شده توسط : پویا عماد

اخذ ویزای شینگن برای سفر به هلند را به ما بسپارید.

هزینه زندگی در هلند مانند تمامی کشور رابطه مستقیم با طرز زندگی کردن شما دارد.مسائل دیگری مانند شهری که در ان زندگی می نمایید هم بسیار تعین کننده است.به طور متوسط یک دانشجو در هلند بین ۷۰۰ تا ۱۰۰۰ یورو ماهیانه برای زندگی می پردازد.
حدودا یک سوم این هزینه ها به هزینه مسکن اختصاص دارد.هزینه مسکن دانشجویی به طور متوسط بین ۲۵۰ تا ۶۰۰ یورو می باشد.این تفاوت قیمت ها به دلیل شهر محل تحصیل – امکاناتی که بر روی کرایه به شما داده می شود و چند ایتم دیگر می باشد.برای مثال هزینه مسکن در امستردام بسیار بیشتر از سایر شهر های کوچک می باشد.همچنین گاها خدماتی مانند اینترنت تلوزیون هزینه برق هزینه گرمایش خانه و … بر روی کرایه محاسبه می شود.
بعد از خانه مهم ترین بخش هزینه زندگی هزینه خورد و خوراک است.معمولا دانشگاه ها با قیمتی مناسب غذای گرم برای تمام وعده های غذایی در اختیار دانشجو ها می گذارند ولی اقتصادی ترین روش این است که خود دانشجو برای خودش غذا بپزد.
برای مثال هزینه یک فنجان چای یا قهوه ۲ یورو-یک ساندویچ پنیر ۳ یورو و یا یک وعده ناهار در یک رستوران دانشجویی معمولی ۱۰ یورو می باشد
بقیه هزینه ها شامل هزینه کتاب تفریحات رفت امد و … می باشد.برای مثال هزینه بلیط اتوبوس در داخل شهر برابر با ۱٫۶ یورو می باشد.
خوشبختانه اکثر مراکز تخفیفات ویژه ای را برای دانشجویان در نظر گرفته اند که با ارائه کارت دانشجویی می توانید از این تخفیفات بهره مند شوید.

گرفتن وقت سفارت و ویزای شینگن توسط کارشناسان ما برای سفر به هلند

هزینه های آموزش عالی (دانشگاهی)

بر اساس آمار رسمی دولت هلند ، حداقل مبلغ لازم برای دانشجویان ساکن در هلند، در حدود ۸۰۰ یورو در ماه است. داشتن این مقدار (برای یک سال و یا بیش از یک سال ) در حساب بانکی متقاضیان ورود به هلند جهت ادامه تحصیل، یک شرط لازم برای اخذ ویزا آموزشی دانشجویی است. بسته به نوع برنامه ها ، سطح آنها, مدت و خدمات ارائه شده، هزینه های آماده سازی برای شرکت در برنامه ها از ۹۰۰ یورو تا ۷٫۵۰۰ در سال متغیر است.
شهریه دوره کارشناسی و برنامه های کارشناسی ارشد، دانشجویان غیر اروپایی معمولا بالاتر از دانشجویان اروپایی عضو اتحادیه اروپایی هستند. تقریبا هزینه یک سال تحصیلی همراه با متوسط خرج های دیگر چیزی بین ۱۴۰۰۰ تا ۲۲۰۰۰ یورو می باشد.
دانشجویان غیر اروپایی برای کمک های مالی دولتی از طرف مقامات هلندی واجد شرایط نیستند. با این حال، وزارت آموزش و پرورش هلند بورس های تحصیلی از طیف گسترده ای از کشورها تحت شرایط موافقت نامه های مختلف فرهنگی و موافقت نامه های دیگر جهت همکاری ارائه می دهد.وقت سفارت و ویزای شینگن

برای دریافت اطلاعات جزئی و دقیق تر بهتر است به وبسایت هر دانشگاهی مراجعه کنید. تفاوت هزینه های دانشگاه و زندگی در کشور هلند از شهری به شهر دیگر متفاوت است و بهترین منبع برای دریافت اطلاعات وبسایت دانشگاه ها است.

 

تعیین وقت سفارت و ویزای شینگن برای سفر به نقاط مختلف دنیا توسط ما امکان پذیر است.

منبع



:: بازدید از این مطلب : 295
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 17 ارديبهشت 1394 | نظرات ()
نوشته شده توسط : پویا عماد

همانطور که می دانید تعداد شرکتهای طراحی سایت در کشور ما بسیار زیاد است و هر شرکت راه و روش مختص خود را دارد. گاهی با مراجعه به این شرکتها با تنوع قیمت روبه رو می شوید و شاید این سوال در ذهن پیش بی آید که علت این تفاوتها چیست؟
یکی از این دلایل می تواند روشهای مختلف طراحی سایت باشد.

طراحی سایت,طراحی سایت داینامیک,طراحی سایت استاتیک,طراحی سایت فلش,روشهای طراحی سایت

به طور کلی امروزه طراحی سایتها به سه روش انجام می شوند:

1. طراحی سایت استاتیک ( ثابت )

یکی از روش های طراحی سایت، طراحی سایت استاتیک است.وب سایت های استاتیک معمولا برای معرفی شرکت، شخصیت و یا فعالیتی خاص کاربرد دارد. این نوع سایت اصطلاحا فقط  یک حالت show  دارد.

وبسایتهای استاتیک به راحتی قابل تغییر نیستند و معمولا اطلاعات محتوایی ثابتی دارند. چنانچه نیاز به ارسال نظر کاربران  یا ثبت نام آنها در وب سایت باشد، قطعا این نوع وب سایت کاربردی نخواهد بود.

 مزایای سایت استاتیک:

این نوع وبسایت معمولا زمان کمتری برای طراحی  نیازدارد و قطعا هزینه های پایین تری خواهد داشت ، همچنین  به علت تعداد صفحات محدود ، نیاز به فضای هاست چندانی ندارد .

 معایب سایت استاتیک :

چنانچه  در مواقع خاص  نیاز به انجام تغییری در سایت باشد،  قطعا نیاز به متخصص طراحی سایت است و هر شخصی قادر نخواهد بود اینگونه سایتها را به روز رسانی کند. در واقع وب سایتهای ایستا همیشه وابسته به شرکت طراح  خواهند بود، وبرای همین امروزه کمتر مورد استقبال قرار می گیرند.

2. طراحی سایت داینامیک ( پویا )

با رویکار آمدن سیستم مدیریت محتوا این نوع طراحی سایت روی کار آمد . این نوع سایت براساس نیاز مشتری طراحی می شود و بر خلاف سایتهای استاتیک به راحتی توسط مدیر سایت قابل تغییر است.

مدیر این نوع  وب سایت بدون نیاز به داشتن دانش فنی، از طریق پنل مدیریت محتوا به طور مداوم اطلاعات و محتوای این گونه سایتها را تغییر می دهد و همین امر باعث شده که محبوبیت وبسایت داینامیک روز به روز بیشتر شود.
لازم به ذکر است که طراحی این نوع وب سایت نیازبه دانش بالایی دارد  و شرکتهای طراحی سایت حرفه ایدر بهبود این روش طراحی و ایجاد وب سایتهای کاربر محور با هم در رقابت هستند.

طراحی سایت,طراحی سایت داینامیک,طراحی سایت استاتیک,طراحی سایت فلش,روشهای طراحی سایت

مزایای وب سایت داینامیک:

در این نوع طراحی می توان تعداد صفحات نا محدود ایجاد کرد و پنل مدیریت محتوای سایتهای داینامیک کاملا اتوماتیک عمل می کنند و کارشناسانی که ورود اطلاعات این وب سایتهارا به عهده دارند به راحتی قادر خواهند بود این کار را انجام دهند.

مدیر وب سایت داینامیک قادر خواهد بود به صورت آنلاین در هر زمان و هر مکانی به راحتی اطلاعات ومحتوای سایت خود را تغییر دهد.

معایب وبسایت داینامیک یا پویا:

اگر این نوع وب سایت توسط یک شرکت معتبر و نیروی متخصص و حرفه ای طراحی شود معمولا بی نقص است و شاید معایبی که بتوان به آن وارد کرد هزینه بالاتر نسبت به سایتهای استاتیک و زمان بیشتری که برای طراحی صرف می شود، باشد.

3. طراحی سایت فلش

این نوع طراحی سایت در سالهای اخیر رواج پیدا کرده است و طرفداران خاص خود را دارد. سایتهای فلش خود به دو دسته ایستا و نیمه پویا طبقه بندی می شوند. سایتهای فلش ایستا همانطور که از نامش پیداست قابل تغییر نیستند و معمولا ثابت هستند و برای تغییرنیاز به آگاهی از علم فلش است.
اما سایتهای فلش نیمه پویا تا حدودی قابل تغییر هستند البته این تغییرات محدود است وبه سادگی تغییرات وب سایتهای داینامیک نیست.
سایتهای فلش معمولا توسط نرم افزارهای خاص طراحی می شوند.

مزایای سایتهای فلش:

بنا به عقیده برخی از افراد سایتهای فلش به لحاظ طراحی زیباترند.

معایب سایتهای فلش:

از عمده ترین معایب این نوع وب سایت این است که موتورهای جستجو قادر به تشخیص محتوای این نوع وب سایت نیستند و با روی کار آمدن سئو و اهمیت بالا آمدن وب سایتها در نتایج موتورهای جستجو، این مشکل بسیار حائز اهمیت است.

علاوه بر این سایتهای فلش اصطلاحا سنگین هستند و سرعت بارگذاری را پایین می آورند.
با توجه به تمام موارد بالا،  گفتنی است که اکثر شرکت های طراحی سایت معتبر و متخصص توانایی طراحی هر سه نوع وب سایت را دارند و بنابه نیاز مشتری  و با توجه به خواسته های او از یک وب سایت، اقدام به ساخت وب سایت می کنند.
برای مشاوره رایگان در رابطه با طراحی وب سایت خود ، از طریق تماس با ما در سایت  به کارشناسان وبکده مراجعه کنید.



:: برچسب‌ها: روشهای طراحی سایت ,
:: بازدید از این مطلب : 268
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 16 ارديبهشت 1394 | نظرات ()
نوشته شده توسط : پویا عماد

الگو برداری

در گذار از سده‌ها زبان فنلاندی وام‌واژه‌هایی بسیاری از زبان‌های بسیار و به ویژه از زبان‌های همسایه هندواروپایی خود وام‌گرفته‌است. آنچنان که واژگان زنده با ریشه فین‌واوگری را در فنلاندی تنها ۳۰۰ واژه می‌دانند. اگرچه به دلیل ساختار آوایی و دستوری و آواآرایی ویژه فنلاندی این وام‌واژه‌ها سیمایی بومی‌شده به خود گرفته‌اند و در زبان فنلاندی حل شده‌اند.

در بنیاد نخستین وام‌واژه‌های گرفته شده از سوی زبان‌های فین‌واوگری از زبان‌های آغازین هندواروپایی بوده‌است و آنگاه از زبان‌های هندوایرانی، ترکی، بالتیک، ژرمنی و اسلاوی بوده‌است. از این گذشته برخی واژگان در زبان فنلاندی می‌باشند که نه در دیگر زبان‌های فین‌واوگری یافت می‌شوند و نه وابسته به هیچ زبانی از گروه‌های زبانی یادشده هستند. بدین واژگان به چشم واژگان به‌جامانده از زبان نوردیک- که پیش از ورود نیاکان فنلاندی‌زبانان در فنلاند و اسکاندیناوی بدان سخن‌گفته‌می شد-نگریسته و توجه‌می‌شود. از این دسته می‌توان از واژگان musta(سیاه)،mäki (تپه)،saari(جزیره)، suo(مرداب) نام‌برد. همچنین جاینام‌هایی چون Päijänne و Imatra که پنداشته‌می‌شود پیش از آمدن نیاکان فنلاندی‌ها بدین نام‌ها خوانده‌می‌شده‌اند.

از زبان‌های ژرمنی می‌توان واژه‌های kuningas(شاه) و ruhtinas(شاهزاده) از ریشه *kuningaz و *druhtinaz را نام برد.

نمونه برای وام‌واژه‌های کهن هندوایرانی واژه vasara به معنای چکُش اوستایی که شده‌است vadžra یا vajra، و orja به معنای برده از واژه arya,airya به معنای انسان.(برخی این واژه پسین را از اسلاو در بسیاری از زبان‌های اروپایی می‌دانند.)

در سال‌های نزدیکتر زبان سوئدی آبشخور باروری برای واگیری زبان فنلاندی از آن شده‌است. از این در گذر سوئدی کار صافی برای درونشُد دیگر وام‌واژه‌ها به فنلاندی را نیز انجام می‌دهد. فنلاند از سده ۱۲ (میلادی) بخشی از پادشاهی سوئد بوده‌است و در ۱۸۰۹ به چنگ روس‌ها افتاد و پس از آن به خودمختاری رسید. این‌همه سبب شد تا سوئدی زبان نخستین فنلاند باشد و روسی هم نتواند جای آن را بگیرد. حتا هنگامی که فنلندی زبان رسمی شد تنها توانست در کنار سوئدی و موازی با آن جای بگیرد و این شیوه دوزبانه همچنان هم پایدار است. امروزه ۶درصد از فنلاندیاین سوئدی‌زبان زبان مادریشان سوئدی‌است.


برچسب ها: ترجمه متون انگلیسی | سایت ترجمه انگلیسی به فارسی | ترجمه متن فارسی به انگلیسی



:: بازدید از این مطلب : 249
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 16 ارديبهشت 1394 | نظرات ()
نوشته شده توسط : پویا عماد

دسته‌بندی

فنلاندی هموند گروه زبان‌های بالتیک-فینی و از خانواده زبان‌های اورالی‌ست. از دیگر زبان‌های این خانواده می‌توان از استونیایی و مجاری نام‌برد. فنلاندی زبانی ترکیبی و از گونه زبان‌های پیوندی‌ست. اندکی آمیزش زبانی در میان فنلاندی‌زبانان دیده می‌شود. در این زبان صرف و دگرش‌ها در نام‌واژه‌ها و کارواژه‌ها وابسته به نقششان در جمله است.

فنلاندی زبانی است از خانواده زبان‌های فین‌واوگری. برخی از نشانه‌های این وابستگی از این دستند:

ریخت‌شناسی؛ دربرگیرنده:

قالب پسوندها مانند حالت مضافٌ‌الیهی ملکی‎ -(t)a / -(t)ä (<فین‌واوگری‎ *-ta),

نشانه‌های جمع -t و -i-

پسوندهای مضافٌ‌الیه مانند اول‌شخص مفرد‎ -ni (<فین‌واوگری‎ *-mi),

پسوندهای اشتقاقی گوناگون

بهره‌بری از واژگانی با آوایی یکسان با دیگر زبان‌های فین‌واوگری

ویژگی‌هایی که سبب جدایش فنلاندی از زبان‌های هند و اروپایی می‌وشد از این دستند:

نبودن جنس در دستور زبان فنلاندی؛ برای نمونه ضمیر hän هم برای مذکر و هم برای مونث معنای او را می‌دهد(مانند انگلیسی از she , he بهره نمی‌برد.)

واژه‌های دراز به دلیل ساختار زبانی

قالب‌های دستوری بسیار

برتری پس‌نهاده‌ها به حرف اضافه، هر دوی اینها به دلیل گستردگی وندهای پیوندی کم‌کاربردند.

بی‌بهرگی از فعل داشتن، به جای آن یک ساختمان مکانی بهره‌برداری می‌شود.

درباره جایگاه و خاستگاه زبان فین‌واوگری نگره‌های گوناگونی هست. برپایه نگره‌های تازه از جدایش میان زبان فنلاندی و مجاری ۶۰۰۰ سال می‌گذرد.

برخی پژوهش‌ها می‌رساند که نیاکان فنلاندی‌ها ۳هزار سال پیش در فنلاند کنونی جاگیرشده‌اند. زبان فنلاندی وامواژگان بسیاری از زبان سوئدی و دیگر زبان‌های ژرمنی ستانده‌است.

پراکندگی جغرافیایی

نزدیک به ۶میلیون‌تن که بیشترشان در فنلاند می‌زیند به زبان فنلاندی سخن‌می‌گویند. همچنین اقلیت‌های فنلاندی‌زبان در کشورهای سوئد، نروژ، استونی و روسیه می‌زیند. چندصدهزارفنلاندی‌زبان در سوئد می‌زیند. اینان در دهه ۱۹۷۰ که بیکاری در فنلاند گسترش یافته و صنعت خودروسازی سوئد نیز پررونق گشته‌بود به سوئد کوچیدند. در آمریکا، استرالیا و همچنین برزیل و آرژانتین نیز دسته‌هایی فنلاندی‌زبان می‌زیند.

کوچ به فنلاند در سال‌های پیش رو اگرچه عنصرهایی از زبان کوچندگان را به فنلاندی درآورده‌است، ولی بر شمار فنلاندی‌زبانان نیز می‌افزاید.

فنلاندی در کنار سوئدی یکی از دو زبان رسمی کشور فنلاند می‌باشد. همچنین فنلاندی در کشور سوئد نیز زبان رسمی اقلیت است. فنلاندی یکی از زبان‌های رسمی اتحادیه اروپا نیز می‌باشد.


برچسب ها:ترجمه متون | ترجمه متون تخصصی | ترجمه فوری | 



:: بازدید از این مطلب : 213
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 16 ارديبهشت 1394 | نظرات ()
نوشته شده توسط : پویا عماد

زبانِ فَنلاندی (به انگلیسی: Finnish language) (به فنلاندی: suomi، تلفظ: سوئُمی) زبانی است که ۹۲ درصد فنلاندی‌ها و اقلیت‌های فنلاندی در بیرون از فنلاند بدان سخن می‌گویند. همچنین این زبان زبان رسمی فنلاند و زبان رسمی اقلیت‌های زبانی فنلاندی در سوئد و نروژ می‌باشد.
فنلاندی از خانواده زبان‌های فین‌واوگری و از دید گونه‌شناسی میان زبان‌های صرفی و زبان‌های پیوندی جای می‌گیرد. در این زبان نام‌واژگان، صفت‌ها، ضمیرها، کارواژگان و شمارگان وابسته به نقششان در جمله صرف‌شده و تغییر می‌پذیرند.

تاریخچه
چنین پنداشته می‌شود که زبان‌های بالتیک-فینی از دل زبان نیافینی- که آن هم از زبان‌های سامیک در ۱۵۰۰ تا ۱۰۰۰ (پیش از میلاد) جداشده‌بود-بیرون‌آمده‌باشد. پنداشته می‌شود که زبان نیافینی سه گویش داشته‌است:شمالی، جنوبی وخاوری. زبان‌های بالتیک-فینی در سده ۱ (میلادی) جداشدند ولی به اثرگذاری بر هم دنباله‌دادند. از این‌رو گویش‌های فنلاندی خاوری از دید پیدایشی نیافینی خاوری با بسیاری از ویژگی‌های خاوری‌است و گویش‌های فنلاندی جنوب غربی اثرهایی یکدست از استونیایی داراست.
شیوه نوشتاری فنلندی نخستین بار به دست میکائل آگریکولا اسقف فنلاندی در سده ۱۶ آفریده شد. وی پایه نویسه خود را بر سوئدی، آلمانی و لاتین گذارد. درآینده بسیاری دیگر نیز در نویسه فنلاندی بازنگری نمودند. در سده شانزدهم ادب فنلاندی به کوشش کسانی چون پاوالی یوستن، اریک سورولاینن و یاکو فینو و آگریکولا به کامیابی‌هایی دست‌یافت. در سده ۱۷ در فنلاند کتاب‌هایی به زبان‌های فنلاندی، نروژی، سوئدی، دانمارکی، استونیایی و آلمانی چاپ‌شد. با این‌همه در این زبان هنوز کتاب‌های ارزشمند به لاتین نوشته می‌شد و زبان‌های فنلاندی و سوئدی کم‌ارج دانسته‌می‌شدند.
زبان فنلاندی دارای بزرگ‌ترین دسته از همخوان‌های سایشی بوده که امروز بسیاری از آن‌ها را از دست داده‌است. برای نمونه آوای /ɣ/(غ) از میان رفته و برای نمونه واژه parghutin به paruttiin دگرش یافته‌است.


ترجمه متون | ترجمه متون تخصصی | ترجمه فوری | 



:: برچسب‌ها: زبان فنلاندی ,
:: بازدید از این مطلب : 273
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 16 ارديبهشت 1394 | نظرات ()
نوشته شده توسط : پویا عماد
چاپگَر یا پرینتِر یکی از تجهیزات جانبی رایانه است که متن یا تصویر ایجاد شده به وسیله رایانه را بر روی کاغذ (یا رسانهٔ مشابه دیگری) حک می‌کند.
انواع چاپگرها عبارت‌اند از چاپ گر ماتریس سوزنی، چاپگر لیزری، چاپگر جوهرافشان، تماسی و غیرتماسی.
چاپگرهای جوهر افشان از اواسط دهه ۱۹۸۰ مطرح و بسرعت متداول گردیدند. شاید یکی از مهم‌ترین دلایل رشد سریع این نوع از چاپگرها قیمت مناسب آنها نسبت به کیفیت و کارآئی آنان باشد. یک چاپگر جوهر افشان، چاپگری است که برای ایجاد تصاویر، ذرات بسیار کوچکی از جوهر را بر روی کاغذ می‌پاشد. چاپگرها در انواع «رنگی» و «سیاه و سفید» وجود دارند. منبع تامین رنگ در چاپگرها بسته به نوع چاپگر تونر یا کارتریج نامیده می‌شود.
انواع چاپگر از نظر رنگ
سیاه و سفید
این نوع پرینترها فقط رنگ مشکی دارا می‌باشند، برای چاپ عکس زیاد مناسب نیستند و بیشتر از آن‌ها برای چاپ مقاله و نمودار استفاده می‌شود.
رنگی
این نوع پرینترها علاوه بر کارایی‌های پرینترهای سیاه و سفید، دارای رنگ‌های بیشتری هستند و همچنین برای چاپ عکس در هر اندازه‌ای مناسب می‌باشند.
انواع چاپگر از نظر کاربرد
جوهر افشان
پرینتری که با پرتاب ذرات جوهر بر کاغذ نقش ایجاد می‌کند.
سوزنی
پرینتری که در آن حرف یا نماد ماتریسی از نقاط است که توسط ضربه سوزنهای باریکی بر روی نوارحاوی جوهر (نسبتاً خشک )و در نهایت بر روی کاغذ شکل میگیرد . علی رغم صدای بالا و کیفیت پایین چاپ بهترین گزینه از نظر سرعت و هزینه کم به شمار میرود چاپگرهای سوزنی در دو نوع ماتریسی و خطی میباشند
لیزری
پرینتری که در آن از پرتوهای لیزر برای نشاندن جوهر بر روی کاغذ استفاده می‌گردد.پرینترهای لیزری نیز خود به دو دسته رنگی و سیاه سفید تقسیم می‌شوند.پرینترهای لیزی سیاه سفید بیشتر برای چاپ متن به کار می‌روند، اما از پرینترهای لیزری رنگی برای چاپ عکس استفاده می‌شود، ولی این پرینترها برای چاپ عکس زیاد مناسب نسیتند جون هزینه شارژ مجدد یا تعویض کارتریج بالا است.
سطری
پرینتری که در آن اطلاعات و نوشته‌های یک سطر یکجا چاپ می‌شود.
صفحه‌ای
چاپگری که متن یک صفحه را یکجا چاپ می‌کند.
حرارتی
چاپگری که با ایجاد گرما روی کاغذ های مخصوص متن مورد نظر را چاپ می کند
جت پرینتر
چاپگری برای مصارف صنعتی مانند چاپ کاتالوگ


:: برچسب‌ها: انواع پرینتر | انواع چاپگر ,
:: بازدید از این مطلب : 349
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 16 ارديبهشت 1394 | نظرات ()
نوشته شده توسط : پویا عماد

امروزه بیش از ۳۰۰۰ نوع کاغذ مختلف، برای مصارف گوناگون، در بازار وجود دارد. ولی در صنعت کاغذسازی انواع کاغذ را به چهار گروه تقسیم می کنند:

الف) کاغذ و مقوای گرافیکی

ب) انواع مقوای بسته بندی

ج) کاغذهای بهداشتی

د) کاغذهای صنعتی برای مصارف الکترونیکی

مصرف کننده کاغذ نیز معمولاً انواع کاغذ را نسبت به مورد استفاده آن به انواع مختلف تقسیم ونام گذاری می کند : کاغذ تحریر، کاغذ روزنامه ، کاغذ بایپل ، مقوای جلد، کاغذ کتاب و کاغذ پاکت، بعضی از انواع کاغذهای معمولی می باشند. بطور کلی انواع کاغذهای مورد استفاده در صنعت چاپ به شرح زیر می باشند:

 انواع كاغذ و مقواي مصرفي در چاپ:

 كاغذ روزنامه (  Paper  News Print):كاغذي ارزان قيمت كه به شكل رول و ورق يافت مي شود . قدرت جذب بالا داشته و معمولا براي چاپ روزنامه با ماشين افست و لترپرس استفاده مي شود.
گرماژ معمول : 50 گرم

كاغذ تحرير ( Writing Paper): كاغذهايي كه معمولا براي چاپ به روش افست و براي تهيه سربرگ از آنها استفاده مي شود و براي نوشتن با خودكار مناسب است.
گرماژ معمول : از 70 تا 100 گرم

كاغذ گلاسه مات و براق (  Coated Paper & Board - Matt & Glossy): كاغذهاي با پوشش براق يا مات كه در چاپ هاي رنگي كيفيت خوبي مي دهند. پوشش صاف و يكنواخت اي نوع كاغذ باعث شده تا گاهي به آن Surface Paper نيز اطلاق شود.
گرماژ معمول: از 90 تا 300 گرمي

كاغذ خود كپي ( Carbonless Paper): كاغذي با پوشش شيميايي كه شبيه به كاربن عمل مي كند و يك كپي از نوشته هاي دست نويس را روي صفحه بعدي انتقال مي دهد. اين نوع كاغذ به نام NCR نيز معروف است. گرماژ معمول: از 40 تا 240 گرمي

كاغذ انجيلي  Bible Paper:كاغذي بسيار نازك كه معمولا براي چاپ كتاب هاي قطور و ارزشمند استفاده مي شود. اين نوع كاغد به دليل استفاده در چاپ انجيل به كاغذ انجيلي و چاپ کاتالوگ همچنين كاغذ هندي India Paper نيز معروف است.

 



:: برچسب‌ها: انواع کاغذ ,
:: بازدید از این مطلب : 255
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 15 ارديبهشت 1394 | نظرات ()